Alpinista-samurai

Joan Miquel Oliver, sant de la meua devoció, pensarà que he vingut a la Terra a complir en la meua funció de reproducció. Potser no va mal encaminat però, mentrestant, vaig fent faena. Des del dia que vaig aterrar a la ciutat de València – una nit de Falles de l’any 1990 – podríem dir que no he parat encara de pegar bacs.

Desprès d’haver estudiat a Meliana i haver patit durant onze anys el cartesianisme del Liceu Francès de València vaig aconseguir fer-me amb un Batxillerat Econòmic i Social. Actualment sóc estudiant de la doble llicenciatura internacional d’Economia per la Universitat de València i l’Université de Nantes. Si bé he passat estos dos primers cursos a la ciutat del Túria, al Setembre del 2010 faré el salt a la Bretanya francesa. Les ciències socials — amb l’Economia! — són una de les meues matèries d’interès però, a més a més, n’hi ha moltes altres coses que ocupen el meu temps: participe activament en el món de l’escoltisme des de fa anys, sóc professora de francès i sempre me les apanye per a moure’m entre activitats no lucratives i demés causes perdudes.

No sabria viure sense un parell de bitllets d’avió o tren a la butxaca. Els dies són difícils sense cafè – sense els mediocres de Pla – i les nits són llargues si no tinc prop a la meua girafa. Sóc jove i, per ara, encara tinc ganes de menjar-me el món!

He sigut la mare carabassera. Ara sóc una alpinista-samurai.

Alpinistes-samurais (Antònia Font)

Anuncis